Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Brooks ASR 14

prive
Gemiddeld loop ik twee in de week hard, waarbij ik probeer 1x in de week een rondje heuveltraining in het bos te doen. Voor die momenten zijn trail schoenen natuurlijk ideaal; die zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden je grip behoudt, ook op nat en ongelijk terrein. Toen ik op zoek ging naar nieuwe Brooks Adrenaline hardloopschoenen voor mijn “gewone” hardlooprondjes zag ik deze ASR 14 Trail schoenen staan. Ze zaten niet alleen als gegoten, bij deze schoen staat ondersteuning en stabiliteit voorop, ze zagen er ook nog eens prachtig uit. Je begrijpt, ik ging met 2 paar hardloopschoenen uit de winkel weg !

Jip&Janneke Bubbelsap Appel

Als wij iets te vieren hebben, dan proosten we graag met bubbels. En natuurlijk doet Little Miss C altijd leuk mee met een alcoholvrije variant. Regelmatig drink ik een glaasje met haar mee, en we zijn het er unaniem over eens dat de lekkerste alcoholvrije bubbels de Jip&Janneke appelbubbels van de HEMA zijn. En het liefst schenk ik ze uit die mooie gouden fles (die helaas limited edition is en niet meer overal verkrijgbaar).

Zwarte Inlegkruisjes


Persoonlijk vind ik het erg lelijk om in donker ondergoed een wit inlegkruisje te dragen. Daarom gebruik ik als ik een zwart broekje aanheb deze zwarte inlegkruisjes, die flexibele zijkanten hebben, waardoor ze in elk type ondergoed passen. Uiteindelijk zijn de eigenschappen van een inlegkruisje het allerbelangrijkst maar ook dat zit wel goed. Deze inlegkruisjes zijn namelijk ultradun, hebben een extra zachte toplaag voor optimaal draagcomfort, een luchtdoorlatende onderlaag, en nemen direct vocht en geurtjes op.

Celestial Seasonings True Blueberry

celes

Omdat de koffie op mijn werk niet zo lekker is, en ik ook niet van thee houd, ben ik noodgedwongen op zoek gegaan naar een alternatieve warme drank. Toevallig ben ik uitgekomen op deze verpakking cafeïne-vrije fruitthee van Celestial Seasonings. Hoewel ik de overige smaken ook graag drink, is de True Blueberry mijn absolute favoriet. Ik vind het dan ook erg jammer dat ie niet apart verkrijgbaar is.

Efteling

efteling.jpg
Zoals je hier kon lezen, verbleef ik onlangs met Little Miss C een weekend in dit themapark en ik blijf erbij : de Efteling is wat mij betreft het beste Nederlandse pretpark.  Het is schoon, goed verzorgd, en hoe vaak ik inmiddels binnen gegluurd heb bij de sprookjes in het Sprookjesbos, rondgekeken heb in de Fata Morgana/ in Carnaval Festival, of iets in een Holle Bolle Gijs-prullebakken heb gegooid, ik blijf onder de indruk van de sfeer, en kom standaard tijd te kort.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

2 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.