Heb ik mijn doelen van maart 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor maart 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Jaarboek 2015 afmaken

Yes, dit jaarboek is ein-de-lijk af en besteld ! Waarom heb ik toch al die jaren die foto’s niet direct verwerkt ?  

Kritisch kijken naar mijn beeldschermwerkpatroon

De goede adviezen die ik heb gekregen tijdens de workshop zijn zeker blijven hangen. Niet alles is haalbaar binnen mijn werk (zo zou je bijvoorbeeld elk half uur 5 minuten moeten gaan wandelen), maar ik probeer wel zoveel mogelijk te bewegen, wat vaker koffie bij een automaat op een andere verdieping te halen, en  zoveel mogelijk scherp te blijven op een goede werkhouding. Verbeteringen of veranderingen in mijn gestel merk ik niet, dat komt ook omdat ik geen klachten had, maar ik hoop gewoon dat ik met deze kleine aanpassingen eventuele toekomstige problemen voor blijf. 

Heb ik mijn doelen van de maand maart 2018 gehaald ?

JA !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

2 gedachten over “Heb ik mijn doelen van maart 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.