Mijn doelen voor de maand maart 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Jaarboek 2015 afmaken

De foto’s zijn uitgezocht, en ge-upload, en nu moet ik ze nog op volgorde gaan plaatsen, en van commentaar gaan voorzien. Niet heel veel werk meer, maar toch iets waar ik de tijd voor moet gaan vinden.

Kritisch kijken naar mijn beeldschermwerkpatroon

Vlak voor mijn wintersport organiseerde mijn werkgever een workshop specifiek voor kantoorpersoneel, als preventief instrument om klachten als gevolg van beeldschermwerk te voorkomen of te minimaliseren. Tijdens de voorlichting heb ik heel wat nieuwe inzichten gekregen, en ben ik geïnspireerd geraakt om eens kritisch te kijken naar mijn beeldschermwerkplek en mijn beeldschermwerkpatroon. Nu ik weer terug ben van vakantie wil ik hiermee aan de slag.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Een gedachte over “Mijn doelen voor de maand maart 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.