Heb ik mijn doelen van januari 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor januari 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Spaarpot

Ook dit jaar ga ik de 52 weken Spaar Challenge weer aan (als je benieuwd bent wat dat precies inhoudt : hier vind je meer informatie). Een leuke spaarpot, die tussentijds niet open kan, is inmiddels in mijn bezit, en ook de eerste 5 bedragen zijn gestort. De kop is eraf dus !

Foto’s 2015-2017 ordenen

Oepsss… hier heb ik dus helemaal niets aan gedaan. Ik ben nu van plan mijn pc mee te nemen op wintersport, en daar in de avonden wat tijd vrij te maken om mijn foto’s te ordenen. Dit punt hevel ik dus over naar volgende maand !

Cadeau Mr C regelen

Ik ben in afwachting van een “go”, dus de bal ligt even bij iemand anders. Ik hoop en duim volgende maand te kunnen melden dat het gelukt is …. duimen jullie mee ?

Heb ik mijn doelen van de maand januari 2018 gehaald ?

Nee, helaas niet. Ik hevel dus 2 punten over naar de komende maand.

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

2 gedachten over “Heb ik mijn doelen van januari 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.