Heb ik mijn doelen van december 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor december 2017 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Instagram meer benutten

Het zit nog niet helemaal in mijn systeem om wat te posten; regelmatig komt het voor dat ik achteraf denk “dat was leuk geweest voor Instagram”, maar ik heb de afgelopen maand best wel wat leuke posts geplaatst. Inmiddels heb ik ook al behoorlijk wat likes ontvangen, en volgers erbij, en dat werkt best verslavend kan ik je zeggen. Je begrijpt, de komende tijd zal ik Instagram meer en meer gaan benutten. Ben je benieuwd naar mijn Instagram ? Je kunt me hier vinden : Instagram .

50 mutsjes haken voor Innocent

Precies op tijd heb ik mijn doel van 50 mutjes afgekregen. 1 dag voor de deadline gingen er 50 (+1 extra !) op de post naar Innocent. In februari zullen de kleine Innocent flesjes in de winkel weer getooid zijn met door vrijwilligers gemaakte kleine wollen mutsjes; van de opbrengst doneert Innocent 20cent aan een goed doel. Ik vind het altijd een leuk gezicht om die flesjes getooid met kleine wollen mutsjes in de winkel te zien staan. En bovendien geeft het me een goed gevoel om hieraan meegewerkt te hebben. Volgend jaar doe ik weer mee !

Heb ik mijn doelen van de maand december 2017 gehaald ?

YES !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Een gedachte over “Heb ik mijn doelen van december 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.