Car Confession tag

Vandaag heb ik een leuke tag, namelijk de “Car Confession tag”! Een tag die ik als autoliefhebber maar al te graag invul. Ben je benieuwd naar welke auto ik rijd, of wil je wel weten van welke bolide ik droom ? Lees dan verder.

 1. Heb je een auto ?
  Ja, ik ben sinds 05.01.2013 de trotse eigenaar van een geweldige MINI Cooper Diesel.
 2. Waarom heb je een auto ?
  Sowieso voor mijn woon-werk-verkeer, dat zou met het openbaar vervoer echt geen doen zijn.
 3. Was was je eerste auto ?
  Mijn eerste auto was een rode Subaru Justy; die had een rubberen bumper, superhandig !
 4. Wat voor kleur heeft je auto ?
  Mijn huidige auto is ivoorwit.
 5. Heb je al eens een botsing gemaakt ? Wat gebeurde er en hoe liep dat af ?
  Gelukkig heb ik zelf nog nooit een botsing gemaakt met een andere auto of een persoon. Er is vorig jaar wel iemand tegen mij aan gereden. Knap lastig en vervelend, met name al die papieren rompslomp erom heen, maar gelukkig had ik zelf niets en betrof het alleen materiële schade.
 6. Heeft je auto een bijnaam ?
  Uhmmm… ja… ik noem haar (ja, het is een zij …) Mien.
 7. Heb je al eens een lekke band gehad ? Hoe heb je het opgelost ?
  Ik had laatst een lekke band, maar omdat mijn banden “runflat” zijn, kon ik rustig naar een garage rijden om ze daar te laten maken. Gelukkig heb ik nog nooit een lekke band in de vorm van een klapband gehad.
 8. In wat voor auto rijd je over 10 jaar ?
  Hopelijk in een betrouwbaar autootje dat me veilig overal naartoe brengt !
 9. Hoe vaak was je je auto ?
  Ik ga gemiddeld 1x in de twee weken naar de wasstraat. Handmatig was ik mijn auto nooit.
 10. In welke auto reed je als je 20 jaar geleden leefde ?
  20 jaar geleden leefde ik daadwerkelijk, en toen reed ik in een blauwe Renault Clio.
 11. Welke van de 3 kun je wel missen : airconditioning, automaat of 5 deuren.
  Mijn huidige auto is handgeschakeld en heeft ook geen 5 deuren, dus  die zaken kan ik makkelijk missen. Maar als ik écht zou moeten kiezen dan zou ik automaat af laten vallen. Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg om zelf te moeten schakelen.
 12. Automaat of versnelling ?
  Versnelling. Voor mij hoort schakelen bij autorijden; ik heb behoorlijk wat moeite moeten doen destijds om het onder de knie te krijgen, dus dat laat ik niet zomaar varen.
 13. Heb je wel eens gelift ?
  Nee, nog nooit. Ik ben het ook niet van plan, ik zou het niet eens durven.
 14. Wat kun je het minst goed : achteruit parkeren, hellingproef, keren op de weg ?
  Achteruit parkeren.
 15. Hoe lang heb je je rijbewijs al ?
  Sinds 27.12.1995. Oei, dat klinkt echt als een eeuwigheid geleden !
 16. Wat is je droomauto ?
  Mijn huidige auto. Ik heb haar al bijna 4 jaar maar ben er nog steeds niet op uitgekeken; ik ben iedere keer nog steeds blij ik haar zie staan. Verder vind ik een zwarte Porsche Panamera geweldig, hoewel ik mezelf er niet zo snel in zie rijden. Dan kies ik eerder voor een MINI COUNTRYMAN.
 17. Zing je wel eens in de auto ?
  Ja hoor.
 18. Waar luister je naar in de auto ?
  Dat is heel verschillend. Soms luister ik naar de radio (Radio 538 of BNR), soms naar een CD, en als mijn dochter meerijdt vaak naar luisterverhalen. Het komt ook regelmatig voor dat ik geen radio/CD afspeel, maar even geniet van de stilte om me heen.
 19. Zou je de weg nog kunnen vinden met behulp van een ouderwetse wegenkaart ?
  Ja, dat denk ik wel. Niet dat ik het zou willen hoor, ik vind TomTom wel net zo gemakkelijk !

Dit was dan de Trendbubbles blog “Car Confession tag”. Wat vond je ervan ? Als je hem ook wilt overnemen dan mag dat ! Laat het me weten dan neem ik ook een kijkje op jouw blog.

Heb jij eigenlijk wel eens gelift ? En wat is de auto van jouw dromen ? Laat het me weten in de comments !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

4 gedachten over “Car Confession tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.