Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Detox water


De laatste tijd zweer ik bij een karaf zelfgemaakt detox water, ijskoud uit de koelkast. Ik maak deze door 2 takjes munt, een paar schijfjes komkommer en een paar schijfjes citroen in een karaf water te doen. Dan laat ik de karaf minimaal 1 nacht in de koelkast staan, en voilà, het detox water is al klaar. Heerlijk, gezond, goedkoop, dorstlessend, een blikvanger en zoals je ziet super simpel om te maken.

Bruisend mineraalwater met bloedsinaasappelsmaak

En nog een watertje waar ik de laatste tijd gek op ben is het bruisend mineraalwater met bloedsinaasappelsmaak van Albert Heijn. Het is en blijft water maar door de subtiele bloedsinaasappelsmaak heb je toch het idee dat het een soort sinas is. Ik vind ‘m lekker, en als ik eens trek heb in een frisdrank (maar niet in de kcalorieën) dan vind ik dit een prima optie.

Wimperkruller


Mijn ogen maak ik standaard op met een zwart lijntje, wat oogschaduw, en mascara. Om mijn oogopslag helemaal mooi te maken bewerk ik mijn wimpers eerst met een wimperkruller. Deze zorgt ervoor dat de natuurlijke krul van de wimperhaartjes versterkt wordt. Onlangs kocht ik een gouden exemplaar bij de HEMA, je begrijpt als “ekster” vind ik deze veel mooier dan zo’n standaard zilveren.

Limoncello Pepernoten van Van Delft


De lekkerste pepernoten komen als je ’t mij vraagt van Van Delft, de pepernotenfabriek anno 1880. Ze hebben de meest bijzondere smaakjes, maar mijn favoriet van het moment is de Limoncello. Mocht je ‘m nog niet kennen : weest gewaarschuwd, ze zijn verslavend lekker !

Franse les


Eind vorig jaar was ik in Parijs, en waar de Fransen erom bekend zijn dat ze weigeren een andere taal dan de hunne te spreken, gaven ze mij op mijn Franse gebrabbel alleen maar antwoord in het Engels… En hoe makkelijk dat ook was, eigenlijk was dat niet mijn bedoeling; ik heb niet voor niets 6 jaar Frans gehad op de middelbare school. Afgelopen september ben ik dan ook op cursus gegaan bij een volksuniversiteit bij mij in de buurt om mijn Frans wat op te halen. En ik moet zeggen, mijn niveau gaat gestaag vooruit. Als beloning aan het eind van dit schooljaar stel ik mezelf een tripje naar Parijs in het vooruitzicht !

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

7 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.