Zelfgemaakte handlettering kaartjes

Sinds ik het Handletteren heb ontdekt, vind ik het veel leuker om zelf een kaartje te maken, dan om er een te gaan kopen in de winkel. De laatste tijd maakte ik telkens pas een kaartje als er zich een feestelijke gelegenheid voordeed, maar nu ben ik van plan een voorraadje aan te gaan leggen voor veel voorkomende gebeurtenissen. Hieronder laat ik mijn 5 laatste creaties zien :

hl5

hl4

hl3

hl2

hl1

Maak jij ook zelf kaartjes, of koop jij ze liever in de winkel ? En zou jij het leuk vinden om zo’n zelfgemaakt kaartje van mij te ontvangen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

 

5 thoughts on “Zelfgemaakte handlettering kaartjes

  1. Mooi hoor. Ik handletter ook maar heb er zo weinig tijd voor. Veel leuker om ze zelf te maken, dat absoluut maar een mooi kaartje maken kost ook weer genoeg tijd en die neem ik mij helaas niet.
    Misschien leuk om met kerst een kaartje te sturen ? Ik ontvang hem heel graag 😊

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.