De 3 beauty producten waar ik echt niet zonder kan

Ik heb behoorlijk wat beauty producten in gebruik, en ze zijn me allemaal lief. Maar als ik dan echt echt echt zou moeten kiezen, en een top 3 zou moeten samenstellen, dan zou ik voor de volgende producten gaan. Maar alleen als het moet he ?!

Op nummer 3

eyeliner

Mijn oogopslag is een stuk intenser met een zwart lijntje op mijn oogleden. Zonder dit vind ik mijn ogen toch minder spreken en voel ik me zelfs een beetje “naakt”. Daarom op nummer 3 een zwarte eyeliner, en dan het liefste die van HEMA, die de hele dag perfect blijft zitten.

Op nummer 2

rimmel

Op zich heb ik een prima huid, maar van nature ben ik nogal blank. Ik krijg dan ook vrij snel vragen of ik “ziek” of “moe”  ben, als ik geen make-up op heb. Daarom gebruik ik eigenlijk altijd foundation, en de laatste tijd ben ik erg enthousiast over de Rimmel Lasting Finish Foundation, die tegen zweet, hitte, en vocht kan, de hele dag prima houdt en mijn huid ook nog hydrateert.

Op nummer 1

o2
Het product waar ik echt niet van buiten zou kunnen is de VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken. Deze deo doet wat hij belooft : hij houdt droog (tot wel 48 uur) en veroorzaakt geen witte of gele vlekken in kleding. Omdat ik fris ruiken en me fris voelen echt wel een must vind, staat dit product op nummer 1.

Welke producten staan in jouw Top-3 ? Zonder welk product zou jij echt niet kunnen ? Laat het me weten in de comments !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

 

 

8 gedachten over “De 3 beauty producten waar ik echt niet zonder kan

  1. Ik zweer bij mascara voor wat meer uitdrukking, vaseline voor mijn lippen en ik ben fan van La Roche Posay produkten…….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.