De 3 beauty producten waar ik echt niet zonder kan

Ik heb behoorlijk wat beauty producten in gebruik, en ze zijn me allemaal lief. Maar als ik dan echt echt echt zou moeten kiezen, en een top 3 zou moeten samenstellen, dan zou ik voor de volgende producten gaan. Maar alleen als het moet he ?!

Op nummer 3

eyeliner

Mijn oogopslag is een stuk intenser met een zwart lijntje op mijn oogleden. Zonder dit vind ik mijn ogen toch minder spreken en voel ik me zelfs een beetje “naakt”. Daarom op nummer 3 een zwarte eyeliner, en dan het liefste die van HEMA, die de hele dag perfect blijft zitten.

Op nummer 2

rimmel

Op zich heb ik een prima huid, maar van nature ben ik nogal blank. Ik krijg dan ook vrij snel vragen of ik “ziek” of “moe”  ben, als ik geen make-up op heb. Daarom gebruik ik eigenlijk altijd foundation, en de laatste tijd ben ik erg enthousiast over de Rimmel Lasting Finish Foundation, die tegen zweet, hitte, en vocht kan, de hele dag prima houdt en mijn huid ook nog hydrateert.

Op nummer 1

o2
Het product waar ik echt niet van buiten zou kunnen is de VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken. Deze deo doet wat hij belooft : hij houdt droog (tot wel 48 uur) en veroorzaakt geen witte of gele vlekken in kleding. Omdat ik fris ruiken en me fris voelen echt wel een must vind, staat dit product op nummer 1.

Welke producten staan in jouw Top-3 ? Zonder welk product zou jij echt niet kunnen ? Laat het me weten in de comments !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

 

 

8 thoughts on “De 3 beauty producten waar ik echt niet zonder kan

  1. Dit zijn de drie dingen die ik elke dag gebruik: deo van Therme, dagcrème factor 50 van Paula’s choice en lipstick van Maybeline die de hele dag blijft zitten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.