Wat ik allemaal voor mijn verjaardag kreeg !

Vorige week was ik jarig, en ik ben echt enorm verwend. Wil je weten wat ik allemaal kreeg ? Lees dan snel verder !

Weekendje Maastricht

Heerlijk lunchen, winkelen, borrelen in Maastricht, tapas + spareribs eten in Valkenburg, ’s avonds overnachten en de dag erop shoppen in Maasmechelen. Ik heb genoten van deze mini-break met Man en Dochter, echt een super leuk cadeau !

Brooks “Gray Lady” Adrenaline GTS17
brooks
Toen ik deze 2017 limited edition van de NYC Marathon zag, was ik op slag verliefd. Helaas bleken deze schoenen niet in Nederland verkrijgbaar en online kon ik ook nergens slagen. Ik baalde hevig en deelde die teleurstelling met mijn man, die zei dat hij ook wel eens zou kijken. En hoe groot was mijn verbazing dat hij het wel voor elkaar heeft gekregen om deze schoenen voor mijn verjaardag via een omweg naar Milaan te geven ! De schoenen zitten heerlijk, ze zijn superlicht, ze zien er in het echt nóg mooier dan verwacht uit, en de moeite die gedaan is om ze mij te geven, maakt ze natuurlijk nóg specialer.

Tegoedbon voor een HEMA Soft Matt Lipbalm

Helaas was “mijn” kleur nummer 5 niet verkrijgbaar, dus ik kreeg van de gever deze symbolische tegoedbon.

Boekenbon

Ik twijfel nog over de exacte bestemming van deze bon. Aan de ene kant wil ik graag een boek van Joël Dicker (Het Boek van de Baltimores), of van Liane Moriarty (Grote Kleine Leugens), maar een complete set voor handlettering lijkt me ook wel heel leuk.

Klosje met touw

Ik ben de laatste tijd weer lekker creatief bezig, en daar kan ik dit jutetouw zeker weten goed bij gebruiken !

RITUALS … Express Your Soul

Uit de heerlijke summer limited edition kreeg ik deze heerlijk ruikende body cream.


én deze doucheschuim.

RITUALS … Ritual of Dao bath foam

En met deze schuim, die zorgt voor een heerlijk donszacht schuimbad ben ik ook superblij.

Make up tasje long Island living
Ik was erbij toen de gever dit make up tasje voor mij uitzocht. Ze hadden tasjes met alle initialen, en hoewel ik natuurlijk Vera heet, koos ik niet voor het tasje met de letter V. Ik vond de beschrijving die daarbij stonden niet zo leuk als die horen bij de eerste letter van mijn officiële voornaam (Xaveria).

LUSH Lemony Flutter en een Charity Pot hand- en body lotion
Spreken voor zich denk ik.

En last but not least …

Van mijn collega’s kreeg ik deze kaart die ik stiekem wel leuk vind, en een cadeaubon van Pour Vous.

Zondag was ik echt jarig en plaatste ik ook een WINACTIE ! voor jullie online. Wie jarig is trakteert ! Doe jij al mee met deze actie ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

3 gedachten over “Wat ik allemaal voor mijn verjaardag kreeg !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.