Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

la prairie cellular power serum


Waar ik qua gezichtsreiniging en make-up altijd op zoek ben naar budget toppers, geldt dat niet voor mijn gezichtsverzorging. Daar ben ik al sinds jaren een vaste gebruiker van la prairie skin caviar. Onlangs kreeg ik echter het advies om tijdelijk wat te gaan downgraden, het zou beter zijn voor je huid om ‘m af en toe weer even te laten werken door ‘m minder te geven. Dat heb ik gedaan, ik ben overgegaan naar een ander merk en ik merkte binnen een paar maanden behoorlijke verschillen. Zo kreeg ik meer lijntjes in mijn gezicht, vooral rondom mijn mond, mijn huid oogde minder stralend en voelde tevens stukken minder verzorgd aan. En daardoor begon ik me steeds ongelukkiger te voelen. Daarom heb ik besloten het cellular power serum ’s avonds voor het slapen gaan als aanvulling te gaan gebruiken, en al vrij snel zag ik resultaat. Mijn lijntjes en rimpeltjes zijn minder scherp, en ik zie er een stuk stralender en jeugdiger uit. Echt waar. Zo’n flacon is en blijft een hele uitgave, maar feit is : ik doe ruim er ruim een jaar mee en ik word door het gebruik echt een stuk gelukkiger.

Witte Kruis Poeders


Ik slik dit middeltje alleen bij uiterste noodgevallen, maar in die gevallen dat ik het poeder tot me neem, weet ik dat ik binnen 10 minuten verlost ben van die akelige (met name hoofd-)pijn.

Musical The Lion King 


Ik zag deze musical al in 2004, en ik weet nog goed hoe ik kippenvel kreeg toen de dieren door de zaal heen liepen. Dat was vorige maand niet anders toen ik deze prachtige show weer zag. Vanaf de eerste tonen van Rafiki tot het einde heb ik genoten. Ik vind het een van de indrukwekkendste meesterwerken, en zou ‘m graag nóg eens zien.

Julianatoren


Als kind ben ik nooit bij de Julianatoren geweest en misschien is dat de reden dat ik niet über enthousiast was toen Dochter zei dat ze hier zo graag heen wilde. Dit pretpark leek me echt ouderwets, en toen ik zag dat Pipo de clown er een show had, bevestigde dit alleen maar mijn vermoedens. Als ik aan iemand een hekel heb is dat Pipo namelijk met zijn sapperdeflap. Maar ach, zoals dat gaat, toen Dochter maar door bleef vragen, ben ik toch overstag gegaan en zijn we naar Apeldoorn gereden. En wat heb ik een leuke dag gehad ! Het park was erg leuk en overzichtelijk, de attracties waren afwisselend en de show van Pipo was erg vermakelijk. Dat gold trouwens ook voor de show van Jul en Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin. Nog een pluspunt : het park was ontzettend schoon, de toiletten werden continu schoongemaakt, en alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit. Echt opvallend vond ik dat.
Eigenlijk vind ik het best wel jammer dat ik dit park zo laat ontdekt heb. Dochter is inmiddels 8 en voor sommige attracties wat te groot. Maar omdat we nog niet alles hebben gezien, gaan we zeker nog een keer terug. En als ik dichterbij had gewoon, had ik zeker een abonnement genomen. Raar hoe ik me zo kon vergissen; hoe dan ook ben ik blij dat Dochter doorgezaagd heeft. Soms is het wel goed, dat ze zo mondig is 😉

RITUALS … Summer Limited Edition

ritualsIk ben weg van deze Express Your Soul-lijn. De verpakking ziet er prachtig uit, maar het is met name de geur die me zo aanspreekt. Hij is licht, verkwikkend, citrus-achtig, en wat mij betreft mag RITUALS deze geur standaard in de collectie opnemen !

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

2 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.