NAOBAY Toning Body Milk Body Radiance, is het wat ?

NAOBAY, ik had er eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord.

Onlangs kreeg ik een fles Toning Body Milk Body Radiance van NAOBAY cadeau. Hij zag er prachtig uit, en omdat ik dit merk niet kende, was ik reuze enthousiast om het direct te gaan gebruiken. Nu de fles bijna leeg is, vind ik het tijd voor een review.

Waar staat Naobay voor ?
Naobay staat voor Natural And Organic, Beauty And You.
Dit van oorsprong Spaanse familiebedrijf is ervan overtuigd dat natuurlijke producten beter zijn voor jou en voor het milieu.  Daarom zal je nooit schadelijke ingrediënten zoals parabenen, siliconen, PEG, formaldehyde, natriumlaurethsulfaat,… terugvinden in NAOBAY producten.  Met een mix van actieve organische oliën en plantenextracten heeft NAOBAY een lijn producten gecreëerd met voedende, hydraterende, kalmerende en regenererende eigenschappen.  Natuurlijk zullen ze het product of ingrediënt nooit testen op dieren. Ook is de verpakking gemaakt uit gerecycleerd materiaal waardoor deze bioafbreekbaar is.

Dit is wat Naobay zelf zegt over Toning Body Milk Body Radiance :
Body Radiance is een bodylotion die de huid tot diep in de poriën hydrateert, voedt en verstevigt dankzij ingrediënten als olijfolie, avocado-olie en sheaboter. De toegevoegde aloë vera voorziet de huid van een intense bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het resultaat van deze lotion is een fluweelzachte huid.

Dit zit er in qua ingrediënten :
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Sap , Caprylzuur / Caprinezuur Triglyceride , Persea Gratissima Olie , Methyl Glucose Sesquistearate , Propanediol , Olea Europaea Fruit Olie , Glycerine , Butyrospermum Parkii Boter, Stearylalcohol , Glycerylstearaat , Benzylalcohol , Dehydroazijnzuur , Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita Bloem Extract, Kaliumsorbaat , Natriumbenzoaat , Parfum , Citral , D – Limonene , Geraniol , Linalool.

98,86 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 19,16 % van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.

IMG_9057.jpg

Dan de verpakking en de geur :
de body lotion zit in een knijpfles van 125 ml. De witte fles met zwarte dop en zwarte opdruk ziet er clean en strak uit; ik vind ‘m echt stylish en zet ‘m dan ook graag in het zicht. De body lotion heeft een lekkere lichte geur, een beetje citrus-achtig. Deze geur is voor mij echt een verrassing omdat ik deze niet associeer met de ingrediënten (olijfolie, avocado-olie en sheaboter). Ik had een zwaardere geur verwacht. Een kneepje in de fles geeft een dot bodylotion. Doseren is vrij lastig, en het is lastig de flacon helemaal leeg te krijgen op deze manier.

En dan het belangrijkste, de werking :
de lotion trekt slecht in en laat een witte waas achter. Je moet echt nog een paar keer nasmeren voor de body lotion ingetrokken is. Na het intrekken voelt de huid heerlijk zacht, maar het verzorgende effect is van korte duur. De body lotion is voor mij helaas niet voedend genoeg.

Mijn mening luidt :
het is een heerlijk ruikende body milk die helaas niet snel intrekt. De lotion verzacht mijn huid voor even. Als je op zoek bent naar een middeltje om je droge huid langdurig te verzorgen, zou ik deze body milk echter niet aanraden.

Kijk voor meer informatie op : http://www.naobay.com/home

6 gedachten over “NAOBAY Toning Body Milk Body Radiance, is het wat ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.