Ik ging naar de Action en nam mee …

Ik ben weer eens bij de Action geweest en zoals gewoonlijk heb ik weer meer gekocht dan dat ik eigenlijk op het lijstje had staan. Maar … ik ben hoe dan ook weer erg blij met mijn aanwinsten, kijk je mee naar wat ik kocht ?
Shopperbag
IMG_8796.jpg
Elk seizoen heeft Action een nieuwe shopperbag en deze zomershopper vond ik helemaal leuk en vrolijk met die zachte kleurtjes en eigentijdse afbeeldingen. En omdat zo’n shopper altijd wel van pas komt nam ik ‘m mee voor € 0,58.
Houten kledinghangers
IMG_8771.jpg
Voorheen hadden wij een kapstok met losse jassen eraan; alles hing op een grote prop en vaak was er geen ruimte voor extra jassen. Gasten konden dan hun jas over een stoel heen hangen. Omdat wij nu druk aan het verbouwen zijn willen we een en ander wat anders (minder studentikoos) aanpakken. Daarom maken we nu een jassenrek en daar horen nette kledinghangers bij. Ik kocht deze zwarte houten kledinghangers (6 stuks) voor € 2,89.
Mini candybar mix
IMG_8776.jpg
Mini Bounty en Snickers zijn mijn favoriet in deze mix. Welke vind jij het lekkerst ? De prijs van deze zak is  € 2,45.
Scrapbook materialen
Tot voor kort had ik nog niet eens de babyfoto’s van mijn dochter (inmiddels 7 jaar) ingeplakt, maar ik ben de afgelopen maanden druk bezig geweest met het inlopen van mijn achterstand. Ik ben momenteel jaarboeken (op de computer) aan het maken en ik hoef alleen nog maar 2014 en 2015 te doen en dan ben ik helemaal bij. Voor speciale gelegenheden wil ik nog wel een scrapbook maken en daar kocht ik deze hobby artikeltjes voor. De alfabet stickers kosten € 0,79 per velletje, het dubbelzijdige tape € 0,32, de fotoplakkers €0,35 en de 3-d bloemenstickers € 0,59.
Leesboek
IMG_8788
Dit boek leek me wel heel interessant, en voor die € 1,87 kon ik het niet laten… Als ik ‘m uit heb, zal ik een boekrecensie plaatsen.
1,5 kg. HEINZ ketchup 
IMG_8785
Waar ik overal mosterd over heen doe, doet mijn dochter overal ketchup bij. Deze 1,5 kg.-fles (prijs € 3,49) komt dan ook goed van pas !
Disney kinder party drink
IMG_8791
Bubbels, je moet ze altijd in huis hebben voor het geval er iets te vieren valt. En dat geldt ook voor de non-alcoholische variant. Deze Finding Nemo kinderchampagne met appelsmaak kost € 1,99.
Reisgids
IMG_8782.jpg
Er zijn vele bestemmingen waar ik dol op ben, maar er is maar 1 stad die echt in mijn hart zit, en dat is Parijs. Op mijn 16e ging ik er voor het eerst heen (dit was gelijk mijn eerste vakantie alleen) en daarna ben ik er meermaals terug geweest. En plannen om weer eens terug te gaan, heb ik al tijden in mijn hoofd. Toen ik deze reisgids zag liggen nam ik ‘m mee (voor € 2,99), en weet je wat ik inmiddels gedaan heb ? Een midweekje gepland, in december. Paris, j’arrive !
Kom jij ook graag bij de Action ? En lukt het jou wel naar buiten te lopen zonder iets te kopen ? Laat het me weten in de comments !

5 gedachten over “Ik ging naar de Action en nam mee …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.