My Weekly Diary #12/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik rouwverlof, namen wij definitief afscheid van mijn moeder, en was shopping mijn therapy. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Ik had zulke leuke plannen voor vandaag, ik zou de dag starten met DGM en de rest van de tijd alle tijd aan mezelf wijden, met wat lezen en diamond-painten en keuvelen in huis, maar ik sta hondsberoerd op met verhoging en overgeven en de rest. Ik heb geen energie voor wat dan ook en spendeer de dag slapend in bed.

Dinsdag.

Ik voel me gelukkig weer beter maar doe de hele dag nog wel rustig aan. En dat kost me geen enkele moeite. Ik voel me brak, en snap nu goed waar rouwverlof voor ingesteld is. Het is simpelweg geen overbodige luxe. Althans, niet voor mij. Gelukkig ben ik niet misselijk meer, en heb ik wat energie om Netflix te kijken. Ik start met de simpele serie Ultimatum: On se marie ou c’est fini, waarin zes stellen ware liefde lijken te hebben gevonden en voor een ultimatum worden gesteld: verloven of uit elkaar gaan. Voordat ze beslissen, ruilen ze drie weken lang van partner. Je leest het al, een heerlijk simpel gegeven dat lekker makkelijk weg kijkt. Precies waar ik behoefte aan heb.

Ik houd ervan.

Woensdag.

Vandaag besluit ik wat boodschapjes te gaan doen op de fiets, even wat frisse lucht happen, maar voor de rest heb ik weinig energie en besluit ik in en om het huis te blijven. Ik kijk nog wat afleveringen Ultimatum, en start in het boekenweekgeschenk (De Eerlijke Vinder van Lize Spit).

Ik ben normaal gesproken niet zo van de korte verhalen, maar deze stak toch wel erg goed in elkaar …

Donderdag.

En dan is het zover, mijn moeder wordt begraven. De dienst is intiem en waardig, en na afloop gaan we met ons selecte groepje nog even naar Noordwijk aan Zee waar we wat eten en drinken. In liefde kijken we terug op een intense periode waarin veel verdriet geweest is, maar waaruit ook veel moois is gekomen. Het is goed zo.

Vrijdag.

En vandaag is het Shopping Therapy wat de klok slaat, ik kom er keihard voor uit. Samen met Little Miss C ga ik naar Antwerpen. Allereerst naar de Louis Vuitton winkel. Ik ben namelijk op slag (online) verliefd geworden op een planner, en ik ben dan ook van plan deze te gaan scoren. Helaas valt de planner in werkelijkheid tegen, dus ik laat ‘m liggen. En dat geldt ook voor de Louis Vuitton sneakers die ik wel heel erg fraai vind, maar niet nodig heb. Wel slaag ik erg leuk bij Zara en Massimo Dutti, en Little Miss C o.a. bij Urban Outfitters, Brandy Melville, en Pull and Bear. Met een flinke buit gaan we naar huis. Heerlijk, zo’n dagje shopping therapy.

Onze buit.

Zaterdag.

Het lesonderwerp van vandaag is: Familiale Ondernemingen.

Cursus Beleggen in de ochtend, ’s middags boodschappen doen bij de Albert Heijn, en daarna neem ik lekker mijn gemak. Ik lees wat, blog wat, en rommel wat aan in huis. Een prima dag dus.

Zondag.

En ook vandaag neem ik mijn gemak. Ik doe wat in huis, loop een rondje hard, en doe een lekkere middagdut.

Ik breng mijn huis alvast in Paassferen met o.a. deze versierde wilgentakken.

Komende week pak ik mijn normale leven weer op, en ga ik weer aan het werk. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

3 gedachten over “My Weekly Diary #12/2023.

  1. Symbolische foto van de scheppen op een rijtje. Goed dat je jezelf de rust gunde van een dagje in bed. Je lichaam gaf zelf aan dat het ‘even genoeg’ was. Fijne week.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.