Opgemaakte producten in november 2021

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook in de afgelopen maand was dat niet het geval; ik maakte 7 verpakkingen, waarvan 4 in de categorie haarverzorging, en 3 in de categorie overige producten.

Haarverzorging

Deze maand ging de -tigste fles John Frieda brilliant BRUNETTE Visibly Deeper Colour Deepening Shampoo op. Ik gebruik dit product al jaaaren, naar volle tevredenheid.
En datzelfde geldt voor deze John Frieda brilliant BRUNETTE Visibly Deeper Colour Deepening Conditioner.
Omdat ik het idee had dat ik toch wel last had van haaruitval ben ik begonnen om de John Frieda shampoo af te wisselen met deze Plantur39 Fyto-cafeine shampoo. En toeval of niet, ik heb echt het idee dat ik sinds kort minder haren verlies. Dus ik blijf deze shampoo erbij gebruiken.
En omdat ik ook wel wat last heb van droog haar, gebruik ik soms een andere conditioner dan die van John Frieda. Ik ben niet merkvast, maar mocht het er nog eens van komen, dan zal ik deze Garnier Ultra Doux zeker nog eens gebruiken. Hij maakte mijn haren heerlijk zacht.

Overig

Een top product, deze make-up kwastenreiniger die ik bij Action kocht. Nu alleen mezelf wat vaker mobiliseren om mijn kwasten te reinigen, want dat is iets wat ik echt te weinig doe.
NIVEA blauw gebruik ik voor veel toepassingen; en deze maand ging dit limited-edition Pride blik op.
En als laatste maakte ik deze heerlijk verzorgende LYPSYL lippenbalsem op, die ik kocht tijdens mijn laatste solo-trip naar Tromsø.

Heb jij de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet bij ? Liefs, Vera

5 gedachten over “Opgemaakte producten in november 2021

  1. Een fles micellair water van Garnier, wat samples een kleine verpakking Estée Lauder night repair en dat vond ik het vervelendste mijn tube Miracle Glow van Charlotte Tilbury heb de tube zelfs opengeknipt (was verbaasd hoeveel product er nog inzat was genoeg voor ruim 10! dagen). Fijne Sinterklaasavond Vera:-)

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.