Opgemaakte producten in december 2020 & januari 2021

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb, en ook in de maanden december ’20 en januari ’21 was dat niet het geval : ik maakte in totaal 11 verpakkingen op. Ben je benieuwd van welke producten ? Lees dan snel verder.

Om het overzichtelijk te houden heb ik mijn opgemaakte producten onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, gezichtsverzorging, bodylotions, make-up, hand- en nagelverzorging en overig.

Haarverzorging

Als eerste maakte ik een flacon Plantur39 op. Ik ben deze shampoo een aantal maanden geleden gaan gebruiken, omdat ik toch wel erg veel last had van haaruitval. Nu, na mijn tweede flacon opgemaakt te hebben, durf ik hardop te zeggen dat mijn haaruitval daadwerkelijk minder geworden is, en dat ik dat zeker toeschrijf aan deze shampoo.

Om mijn haren na het wassen heerlijk zacht en verzorgd te maken, gebruikte ik de laatste tijd deze L’Oréal ELVIVE Extraordinary Oil.

Gezichtsverzorging

Na het reinigen van mijn huid gebruik ik, vóór ik een verzorgende crème aan breng, altijd eerst gezichtstonic. Ik heb hier geen vast merk voor, en koop eigenlijk altijd een budget aanbieding, omdat ik over het algemeen mijn euro’s liever in verzorgings- dan in reinigingsproducten steek. De afgelopen tijd gebruikte ik deze NIVEA TONIC oceaan algen, die ik bij de Action scoorde.

Bodylotions

Jammer genoeg is er een einde gekomen aan deze Rituals THE RITUAL OF KARMA Body Cream, die ik bij mijn afscheid van mijn vorige werkgever van een hele speciale collega cadeau kreeg.

Make-up

Naast vloeibare foundation gebruik ik ook deze Full Coverage Foundation van HEMA, om mijn huid een egale teint te geven. Ik gebruik dit product al jaren, en ik heb dan ook inmiddels een nieuw exemplaar in gebruik.

En nog zo’n topproduct dat ik al jaren gebruik : de Lash Princess volume mascara van essence. Ook hiervan heb ik inmiddels een nieuw exemplaar in gebruik.

En dit oogpotlood van de HEMA gebruik ik ook al sinds jaren dagelijks : de perfect eyeliner.

Hand- en nagelverzorging

Zoals ik al eerder schreef, besteed ik mijn euro’s liever aan verzorgings- dan aan reinigingsproducten. Nagellakremover vind ik nog zo’n product dat ik het liefst zo goedkoop mogelijk scoor. Deze EURO PROFIT NAIL polish remover kocht ik bij Kruidvat, en hij deed z’n werk meer dan goed.

Helaas is de inhoud van mijn potje PUPA SMALTO BRILLANTE, de nagellak die mijn lieve Little Miss C als cadeautje voor mij kocht, helemaal dik en stroperig geworden.

Overig

Deze NIVEA BLACK&WHITE INVISIBLE quick dry deodorant, die ik eigenlijk alleen gebruikte als snelle opfrisser na het sporten (en voor het douchen) spoot ik deze maand leeg.

En tot slot spoot ik de laatste druppels van deze heerlijk frisse, waterige CHANEL PARIS-BIARRITZ parfum.

Heb jij de afgelopen maand ook veel producten opgemaakt, of houd jij het niet bij ? Liefs, Vera

4 gedachten over “Opgemaakte producten in december 2020 & januari 2021

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.