De Snack Tag

Ik snack niet vaak, maar áls ik snack, dan ga ik ook helemaal los. En dan het liefst met een overdaad aan té zoute, té zoete, of té vette tussendoortjes. Bij Melanie vond ik een leuke tag die over snacks gaat. Ben je benieuwd waar ik mijn allerlekkerste taart ever at, en of ik een favoriete chips-smaak heb ? Lees dan snel verder.

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
McDonalds. Zo 1x in de zoveel tijd heb ik een enorme craving naar hun zoute frietjes, en hun McShake Aardbei, en dan móet ik er gewoon heen. En uiteraard sleep ik dan Little Miss C mee, die dan het gelukkigste meisje ter wereld is !

Zoete of zoute popcorn?
Zout. En dan het liefst in een Large uitvoering, omdat ik ze niet stuk voor stuk maar per handvol eet !

Wat is je favoriete ijsje?
Een McDonald’s Sundae ijsje met warme caramelsaus en nootjes.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt.
De allerlekkerste taart die ik ooit op heb was een citroen merengue taart in Parijs. De taart was fris en zoet tegelijk, de bodem was lekker knapperig, en de setting waarin ik deze taart at, was magisch. Denk : zwoele zomeravond, de liefde hing in de lucht … zucht, dat maakte de belevenis helemaal af.

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
Zelf iets te snacken maken. Als ik wil snacken, dan wil ik dat nú, dus dan kan ik niet meer wachten tot de bezorger komt, dat snap je, hahaha.

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
Ik ben een ongelofelijke kaaskop, dus met alles wat met kaas te maken heeft, maak je me oprecht gelukkig. Het kaasplankje dus ! Hoewel kaas in combinatie met chocolade ook heerlijk smaakt, dus in een échte snackbui zou ik ze wellicht combineren. En dan zou ik gaan voor een schaaltje M&M’s Peanut (de gele zak).

Wat is je favoriete tussendoortje?
In een snack-bui is dat alles wat voorhanden is en ongezond …

Warme of koude appeltaart?
Warm, en dan het liefst met slagroom en ijs. Maar die wil ik er wel apart bij geserveerd, want anders gaat het smelten en wordt mijn taartje zompig.

Wat bestel je het liefste op een terrasje?
Bij een terrasje denk ik aan lekker weer en een zonnetje, en daar hoort een heerlijk koel, sprankelend alcoholisch drankje bij. Het liefst iets van Prosecco, of een Aperol Spritz/Limoncello Spritz. Iets lekkers in de vorm van een tapasplankje of juist een bittergarnituur mag daar zeker niet bij ontbreken. Cheers !

Welke snack ligt er naast je patat?
Een frikandel ! Maar eerlijk gezegd bestel ik als ik naar de snackbar ga meer dan 1 snack voor erbij. Meestal ga ik voor een frikandel, een kaassoufflé én een goulashkroket. En een milkshake aardbei als drankje. Het is maar goed dat ik niet wekelijks naar de snackbar ga !


Wat is je favoriete chips-smaak?
Na lang beraad ga ik voor de Nibbit Sticks. Met een gedeelde plaats voor Lay’s Hamka’s, Cheetos Chipito en Chio Heart Breakers. Een betere vraag was geweest welke chips ik niet lust, hahaha.

Wat is jou favoriete snack ? En welke chips eet jij het liefst ? Ik ben reuze benieuwd, laat het me weten in de comments ! Of neem deze tag over, en laat het me even weten, dan kom ik graag bij jou lezen !
-x-

4 gedachten over “De Snack Tag

  1. Ik ben ook een enorme snacker, vind alles lekker, drop, chocolade, chips, patatjes, frikandel, kroket, kaassoufle en op het moment grijp ik regelmatig naar ‘ouderwetse’ tumtum geen idee waarom, het is een fase zullen we maar zeggen haha

    Like

    1. Ohhh jaaa tumtum, zalig zijn die. En dan met een paar tegelijk, heerlijk ! Vrees dat die straks ook in mijn boodschappenwagentje belanden, hahaha. -x-

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.