Mijn doelen voor de maand mei 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Schermtijd iPhone

Het realtimerapport over de hoeveelheid tijd die ik op mijn iPhone doorbreng is confronterend : per dag gemiddeld 3 u, 13 m schermtijd, en een gemiddeld aantal keren van 70 (!) dat ik mijn iPhone oppak. Beschamend. En dat moet echt minder. Komende maand wil ik dan ook apparaatvrije tijd, en applimieten gaan instellen.

Foto’s 2017 en 2018 ordenen

Het ordenen van de foto’s blijkt een nóg grotere kluif dan verwacht, dus deze maand ga ik er rustig aan mee verder. Note to self : voortaan gerust tientallen foto’s schieten van hetzelfde tafereeltje, maar direct daarna de mooiste uitkiezen en de rest weggooien. Dat scheelt zoveel werk …

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doelen behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
-x-

4 gedachten over “Mijn doelen voor de maand mei 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.