Opgemaakte producten in september 2018

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook de afgelopen maand maakte ik weer heel wat producten op, en daar zaten behoorlijk wat favoriete bij. Ben je benieuwd welke ? Lees dan snel verder.

Om het overzichtelijk te houden heb ik mijn opgemaakte producten onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, gezichtsreiniging en -verzorging, bad- en doucheproducten, bodylotions, make-up, en overig.

Haarverzorging

In deze categorie maakte ik een all-time favourite op, een product dat ik al geruime tijd regelmatig gebruik : VISIBLY DEEPER, een heerlijke shampoo uit John Frieda’s briljant BRUNETTE-lijn. Buiten het feit dat deze conditioner mijn haren lekker zacht maakt, zorgt deze er ook voor dat mijn haarkleur levendiger wordt. Dit product heb ik standaard een aantal maal in mijn voorraad zitten, en is dus direct vervangen door een nieuw exemplaar.

Gezichtsreiniging en -verzorging

Mijn tig-ste fles Garnier SkinActive micellair reinigingswater is opgegaan, en direct vervangen door een nieuw exemplaar. Ik blijf dit zo’n fijn product vinden !

Van La Prairie maakte ik een fles AGE MANAGEMENT BALANCER op. Een heerlijk milde gezichtslotion, die door de licht exfolierende werking mijn huid zachter, kalmer en stralender maakte.

Van CHANEL maakte ik een verpakking LA NUIT DE CHANEL op, een van de serums uit de Les temps essentiel-lijn.

Bad- en doucheproducten

Van RITUALS maakte ik een fles harmonizing foaming shower ……. uit de RITUAL OF AYURVEDA-lijn leeg. Deze vond ik vorig jaar Kerst onder de Kerstboom.

Bodylotions

Mijn pot balancing body cream uit de RITUAL OF AYURVEDA is deze maand ook tot op de bodem opgegaan. Ik vond het een heerlijke geur, maar wel wat meer voor de herfst/winter.

Make-up

Omdat mijn favoriete mascara Lash Princess de laatste tijd slecht verkrijgbaar is geweest, ben ik alternatieven aan het uittesten. Van hetzelfde merk Essence maakte ik een I ❤ Extreme mascara leeg, die zijn werk goed deed : hij gaf mijn wimpers lengte en volume en bleef de hele dag zitten. Een prima alternatief dus, hoewel ik persoonlijk nog steeds liever de Lash Princess mascara gebruik.

Een andere all-time favourite die opging deze maand was een zwarte HEMA Perfect eyeliner. Met deze pen kan ik makkelijk een mooie strakke lijn langs mijn wimperrand aanbrengen, die de hele dag perfect blijft zitten. Dit product heb ik standaard een aantal maal in mijn voorraad zitten, en is dus direct vervangen door een nieuw exemplaar.

Overig

Tijdens mijn vakantie in Turkije heb ik van Lancaster een verpakking Sun Sport Cooling Invisible Mist en een Tan Maximizer Soothing Moisturizer Repairing After Sun leeggemaakt. Ik vind Lancaster een heerlijk merk. Ja, het is prijzig, maar sinds ik het gebruik kleur ik niet alleen een stuk mooier, maar heb ik tevens het gevoel dat ik mijn vakantiekleurtje langer behoud.

Als laatste maakte ik  een pot PREP leeg, waar ik hier al eens een review over schreef.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

6 gedachten over “Opgemaakte producten in september 2018

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.