Geurkaars SINNLIG appel en peer van de IKEA

Kaarsen, ik ben er gek op. Een mooie brandende kaars vind ik gezellig staan, en ik kan zeggen dat ik elke dag wel een of meerdere kaarsen aan heb. En als ze dan ook nog eens lekker ruiken, dan kan ik daar helemaal happy van worden.

Onlangs liep ik samen met Little Miss C bij de IKEA toen ze aan kwam zetten met de appel en peer geurkaars in glas uit de SINNLIG-serie. Ze vond ‘m zo lekker ruiken en dat was ik helemaal met haar eens. We besloten daarom een geurkaars mee te nemen en vandaag vertel ik je of dit een goede aankoop was of niet.

De kaars zit in een dik glas met een plastic deksel erop. Op het deksel zit een sticker van een kist met appelen en peren en op het glas zit een plaketiket met daarop de productinformatie geschreven. Dat laatste ziet er natuurlijk lelijk uit, maar het etiket laat zich gelukkig makkelijk verwijderen. Hierdoor kun je het glas nadat de kaars op is prima hergebruiken als bijvoorbeeld waxinelichthouder.

De kaars heeft een heerlijke fruitige geur van sappige appel en zoete peer, en heeft een mooie groene kleur.

Als ik de kaars aansteek merk ik dat deze ook tijdens het branden heerlijk ruikt. De geur is heerlijk fris, niet overheersend, en vult een grotere ruimte prima.

De kaars brandt mooi vlak, als je ‘m daar de tijd voor geeft en niet telkens na een half uur uitblaast.

De kaars is me zeker niet tegengevallen, en als ik weer eens naar de IKEA ga, ga ik zeker ook de andere geuren uit de SINNLIG-lijn (keuze genoeg !) uitproberen.

Deze geurkaars (ca. 25 branduren) kocht ik voor € 0,99 bij de IKEA

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

3 gedachten over “Geurkaars SINNLIG appel en peer van de IKEA

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.