Opgemaakte producten in maart 2018

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook deze afgelopen maand (maart 2018) heb ik een behoorlijke hoeveelheid producten opgemaakt, die ik je vandaag laat zien.

Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën :  gezichtsreiniging en -verzorging, make-up, bad-en doucheproducten, bodylotions, hand- en nagelverzorging, en overig.

Gezichtsreiniging en -verzorging

Mijn tig-ste fles Garnier SkinActive micellair reinigingswater is opgegaan, en direct vervangen door een nieuw exemplaar. Ik blijf dit zo’n fijn product vinden !


En datzelfde geldt voor de Micellaire Reinigingsgel; ook deze heb ik meteen vervangen  door een nieuw exemplaar.


Van CHANEL maakte ik deze LOTION DOUCEUR op; een heerlijk product, lekker zuinig in gebruik ook, dat mijn gezichtshuid prima zuiverde en fluwelig aan liet voelen.


Ook van CHANEL maakte ik een verpakking LE JOUR DE CHANEL op, een van de serums uit de Les temps essentiel-lijn.


Van La Prairie maakte ik een proefverpakking Anti-aging eye cream op, die in mijn reistoilettas zat.

Make-up

Omdat mijn favoriete mascara Lash Princess de laatste tijd slecht verkrijgbaar is ben ik alternatieven aan het uittesten. Van hetzelfde merk Essence maakte ik een The Falsh Lashes mascara leeg, die zijn werk goed deed : hij gaf mijn wimpers lengte en volume en bleef de hele dag zitten. Een prima alternatief dus, hoewel ik persoonlijk nog steeds liever de Lash Princess mascara gebruik.

Van CHANEL ging lipstick ROUGE COCO nr 462 Emilienne tot op de bodem leeg.

Bad- en doucheproducten

Ik houd ontzettend van citrusgeuren en van RITUALS is de Laughing Buddha-lijn met de geurcombinatie Sweet Orange & Cedar Wood favoriet. Deze maand maakte ik een caring shower oil uit deze lijn op.

Bodylotions

In de adventkalender zat deze tube RITUALS The Ritual of Sakura magic touch body cream. Ik vond het een heerlijk product.

Hand- en nagelverzorging

De inhoud van mijn essie good to go top coat was dik en stroperig geworden, en deze heb ik direct vervangen door een nieuw exemplaar.


En mijn tube Weleda Granaatappel Regeneratie Handcrème is nu ook echt leeg, je kunt hier lezen wat ik van deze handcrème vind.

Overig

Giorgio Armani Si Eau de Parfum is sinds een lange tijd mijn lijfgeur, maar ik merk dat ik er een beetje “klaar” mee begin te raken. Het is dat ik nog een 150 ml. fles achter de hand heb, en deze op wil maken, maar anders was ik nu (tijdelijk ?!) al overgestapt naar een andere geur.


Als laatste maakte ik de tube PURPLE TREE Pomegranate Miracle Balm op, waar ik hier al eens een review over schreef.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

3 gedachten over “Opgemaakte producten in maart 2018

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.