Review Eye make-up remover pads van de Action

Mijn oogmake-up haal ik er eigenlijk altijd af met een wattenschijfje, gedrenkt met micellair water. Tijdens vakanties wil ik echter nog wel eens gebruik maken van kant-en-klare wattenschijfjes met oogreinigingslotion. Dat scheelt weer ruimte in de koffer !

Tijdens mijn laatste shopsessie bij Action kwam ik een verpakking oog make-up remover pads met olie tegen. En omdat ik altijd op zoek ben naar budget toppers besloot ik deze mee te nemen. Vandaag laat ik je weten of dat een goed idee was !

Dit staat op de verpakking van de oog make-up remover pads – met olie :
Verwijdert eenvoudig waterproof oog make-up. Verzacht de huid rond de ogen. Geschikt voor alle huidtypen. Gebruik : neem een pad en wrijf zorgvuldig over de gesloten ogen.

Dit zit er in qua ingrediënten :

eye2

De verpakking en de geur :
De verpakking ziet er leuk verzorgd en netjes afgewerkt uit, zo met de kleuren wit en lila-paars. De verpakking is voorzien van een lila-paarse schroefdop. In de pot zit een fikse stapel pads, wel 100 stuks. De pads zijn geurloos.

eye1

En dan het belangrijkste, de werking :
De pads zijn aan 1 kant voorzien van een structuur, en aan de andere kant zijn ze glad. Dat zie je wel vaker bij wattenschijfjes, en ik vind dat altijd erg prettig. De zijde met textuur houdt make-up en de onzuiverheden beter vast, en de andere, gladde kant maakt de reiniging in alle zachtheid af. De pads zijn dus voorzien van oogreinigingslotion, en de vochtigheid is precies goed : ze zijn niet te nat, maar zeker ook niet te droog.

eye

Ik heb twee pads nodig om mijn oogmake-up (bestaande uit oogschaduw, eyeliner, en waterproof mascara) te verwijderen. Dit gebeurt op een zachte wijze, en bijkomend voordeel is, dat de pads geen vette waas nalaten, wat bij olie vaak wel het geval is.

Na gebruik voelt mijn huid comfortabel aan. En dat betekent wel wat omdat ik namelijk een behoorlijk gevoelige huid heb . Zelfs bij producten die voor de “gevoelige huid”  zijn komt het nogal eens voor dat ik als reactie tranende ogen, of een geïrriteerde/trekkerige huid krijg. Dat is hier absoluut niet het geval.

Mijn mening luidt :
De eye make-up remover pads with oil maakt haar beloftes waar : het verwijdert eenvoudig waterproof oog make-up en verzacht de huid rond de ogen. Ik ben enorm enthousiast over de prijs-kwaliteit verhouding en in mijn optiek is dit een absolute topper. Gauw naar de Action dus !

Een verpakking eye make-up remover pads with oil (100 stuks) kost € 1,39 en is te koop bij Action

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

 

 

 

5 gedachten over “Review Eye make-up remover pads van de Action

  1. Oh die moet ik hebben! De eye make-up remover pads die ik laatst gebruikte lieten namelijk veel te veel olie achter en dat kwam allemaal in m’n ogen, niet fijn. Ik ga deze zeker aanschaffen, thanks!😍

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.