Geurkaars SHINE van de Action

Geurkaarsen, ik ben er gek op. Een mooie brandende kaars vind ik gezellig staan, en ik kan zeggen dat ik elke dag wel een of meerdere kaarsen aan heb. En als ze dan ook nog eens lekker ruiken, dan kan ik daar helemaal happy van worden.

Onlangs liep ik bij de Action en zag ik deze geurkaars in glas. Ik vond ‘m er prachtig uitzien en besloot ‘m mee te nemen. Vandaag vertel ik je of dit een goede aankoop was of niet.

De kaars zit in een dik glas, met in het midden een zwarte sticker met witte letters en een witte mandala. De sticker kun je overigens heel makkelijk verwijderen mocht je je eraan storen, of mocht je het glas nadat de kaars op is willen hergebruiken, maar ik heb dat niet gedaan. Ik vind de sticker er prachtig uitzien; het geeft de kaars een hele hippe, trendy uitstraling.

De kaars zou de geur “Harmony” zijn. Geen idee welke geur dat is, er staat geen enkele vermelding van, en ook de kaars zelf geeft geen enkele geur af. Als ik de kaars vervolgens aansteekt, blijft hij geurloos. Zelfs als ik met mijn neus echt heel dichtbij de kaars kom, dan is er geen enkele geur waarneembaar.

De kaars brandt niet perfect naar beneden op, want door een te dunne lont brandt ‘ie in een kuiltje op. Dat vind ik altijd zo zonde. Natuurlijk zou je een stuk kaars weer om kunnen smelten tot een nieuwe kaars, maar die moeite bespaar ik me altijd.

Nou, je leest het al, helaas is deze kaars geen topper waarvoor je direct naar de Action moet rennen. Maar als je je instelt op een gewone kaars (dus geen geurkaars) in een mooie, trendy verpakking, dan vind ik het nog niet zo’n tegenvaller. Ik blijf namelijk nog steeds erg gecharmeerd van de look van deze kaars.

Deze geurkaars (ca. 40 branduren) kocht ik voor € 1,95 bij de Action.

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Een gedachte over “Geurkaars SHINE van de Action

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.