Opgemaakte producten in augustus 2017

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook deze afgelopen maand (augustus 2017)  was het weer een aardige hoeveelheid, die ik je vandaag laat zien.

Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, gezichtsverzorging, hand- en nagelverzorging, make-up en overig.

Haarverzorging

op.jpg
Ja, bij het eerste product ga ik direct met de billen bloot : ik ben dus zo’n type-je dat uit een hotel de overgebleven bad- en verzorgingsproducten mee neemt. En tijdens een verblijf in het Novotel Maastricht (ter gelegenheid van mijn verjaardag) nam ik deze shampoo mee, die ik nu dus opgemaakt heb.

Gezichtsverzorging

op2
De laatste tijd ben ik fan van Garnier; ik zweer bij hun Skin Naturals micellair reinigingswater, en sinds kort ook bij hun Skin Naturals micellair gel. Ook deze Skin Naturals verzachtende tonic is me niet tegenvallen. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk fris en zacht aan, en ook niet geheel onbelangrijk : de tonic ruikt heerlijk.

Hand- en nagelverzorging

op3
Deze essence nail polish remover coconut & papaya fragrance kocht ik omdat ik benieuwd was naar de geur. En, ik moet zeggen, hij ruikt inderdaad tropisch hoewel de typische nagellakremovergeur ook nog wel aanwezig is. Verder deed de remover zijn werk goed : hij haalde mijn nagellak er grondig af. Leuk om eens uitgeprobeerd te hebben, maar het wordt geen vast item in mijn beauty-routine.

Make-Up

op1
Mijn wenkbrauwen zette ik de laatste tijd aan met dit potlood, dat aan de ene kant bruin was, en aan de andere kant highlightend. Ik heb deze ooit eens gekocht bij de Action (MAX&MORE), maar helaas zag ik ‘m niet meer toen ik daar laatst was. Jammer, want ik was erg tevreden over dit wenkbrauwenpotlood.

Overig

op4
En als laatste spoot ik deze invisible black + white diamond deo van Rexona leeg, die ik in mijn tas had zitten voor een snelle touch-up na het hardlopen.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

3 gedachten over “Opgemaakte producten in augustus 2017

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.