Heb ik mijn doelen van juli 2017 gehaald of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor juni 2017 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Meer quality time met mezelf

Gelukt. Ik heb deze maand geen dagjes uit met mezelf gehad maar heb wel vaker tussendoor bewust een momentje voor mezelf gepakt in de vorm van een uurtje lezen, even handletteren, of juist even niets doen.

iPhone niet meer mee naar bed nemen

Gelukt. Het blijft lastig om toch niet nog even te Instagrammen in bed, maar ik heb me de afgelopen maand eraan gehouden mijn iPhone op de commode te leggen (en niet op mijn nachtkastje), en ‘m niet meer aan te raken. In plaats daarvan heb ik in bed een boek gelezen, en ik moet je eerlijk zeggen : het heeft zeker effect gehad. Ik val eerder in slaap en ik word als gevolg daarvan uitgeruster wakker. Ik denk dat het verstandig is, als ik dit zo blijf doen.

Spullen op Marktplaats zetten

Gedaan ! Ik heb één ding verkocht, en de grootste moeite (foto’s maken en advertentie plaatsen) is gedaan.

Vakantiebestemming zoeken

Gelukt en geboekt. Wij vertrekken eerdaags voor 12 dagen naar La Palma ! Heerlijk in een all-inclusive hotel met wel 10 zwembaden genieten, ik kan niet wachten !

Bewuster eten

Gelukt, het is iets wat nog niet automatisch gaat, maar ik sta er wel vaker bij stil dat ik kleinere happen neem, langzamer en beheerster kauw, en pas een volgende hap neem als ik de vorige volledig gekauwd én doorgeslikt heb.

Heb ik mijn doelen van de maand juli 2017 gehaald ?

YES !! Ik mag weer trots op mezelf zijn, ik heb alles wat ik wilde doen deze maand ook daadwerkelijk gedaan.

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

11 gedachten over “Heb ik mijn doelen van juli 2017 gehaald of heb ik gefaald ?

    1. Ja echt hè ? Of ze laten ineens niets meer van zich horen nadat je eerst dagenlang heen en weer ge-maild hebt… grrr… MP ergernissen, breek me de bek niet open, hahaha. Let go ken ik niet, zal het eens opzoeken

      Like

  1. Ik ook… Ik voel me soms zo schuldig als ik niets doe, terwijl ik dat juist aanmoedig bij man/kind/iedereen. Slaat nergens op, dus vandaar maar even bewust een “taak” voor mezelf van gemaakt….

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.