Ik ging naar de Action en nam mee …

Ik ben weer eens bij de Action geweest en zoals gewoonlijk heb ik weer meer gekocht dan dat ik eigenlijk op het lijstje had staan…. Kijk je mee naar wat ik kocht ?

Theedoeken 3st. katoen 50×70 cm., € 2,79 IMG_2240
Ik had onlangs theedoeken gekocht, maar die namen bijna geen vocht op. Zelfs na een aantal keren wassen werd het er niet beter op, dus vandaar deze aankoop in de hoop dat de vochtopname van deze theedoeken wel zo is als zou moeten zijn.

Documentenmap 6 vaks + elastiek, € 1,99
IMG_2235
Ik ben de laatste tijd flink aan het handletteren geslagen en om al mijn papieren, karton, en creaties netjes te bewaren kocht ik deze leuke map.

Spiegel wood met touw hout 30×30 cm, € 2,98
IMG_2234
Voor in het toilet beneden was ik al lange tijd (lees : meer dan een jaar) op zoek naar een spiegel, maar telkens vond ik nergens wat naar mijn smaak. Toen ik deze spiegel zag liggen, vond ik ‘m best grappig maar niet “wow”.  Toch besloot ik ‘m voor die 3 euro mee te nemen; ik bedoel : daar kun je toch geen buil aan vallen ? En als ik dan een leuker exemplaar tegen zou komen, dan zou ik ‘m wel weer wegdoen. Maar wat blijkt : de spiegel staat eigenlijk heel erg leuk dus wat mij betreft is dit dé parel van al mijn aankopen ;-).

Singlet, € 0,99

IMG_2238IMG_2239
Deze twee leuke topjes kon ik niet laten hangen. Als ze duurder geweest waren dan 1 euro had ik ze zeker ook meegenomen.

Action shopperbag 46x46x17 cm Summer 2017., € 0,58
IMG_2249
Shopper bags komen sowieso altijd goed van pas, maar ik vond deze limited edition er ook weer helemaal leuk uit zien. Ik heb ‘m na aankoop direct in gebruik genomen om al mijn aankopen in te vervoeren.

Drop staafjes 500 g. gevuld , € 1,34
IMG_2236
De lekkerste dropstaafjes, maar wees gewaarschuwd : als je er eenmaal aan begint, kun je bijna niet meer stoppen.

Pennenhouder rond metaal 9×10 cm, € 0,49
IMG_2247
Om al mijn stiftjes, pennetjes, potloodjes etc. die ik gebruik voor het handletteren een beetje netjes in te bewaren ….

Sneakersok 3 paar, € 1,49
IMG_2244
Eigenlijk komen deze sokken van de jongens afdeling, maar ik vond ze ook prima kunnen voor mijn stoere dochter. Zijn ze niet hip, met die ananassen, cactussen en snorretjes ?

Washi tape 3 stuks 15 mm. x 3 m, € 0,79
IMG_2248
De laatste tijd ben ik dol op Washi tape. Ik vind het ideaal dat ik deze tape op kan plakken en vervolgens na afhalen ergens anders weer op kan kleven. Ook vind ik het leuk om cadeautjes of mijn planner ermee op te leuken, en dat kan prima met deze leuke tapejes.

Theelichthouder patroon glas ca. 6 cm., € 0,65
IMG_2245
Spreken voor zich denk ik.

Kaars in keramieken pot 7×6 cm., € 0,87
IMG_2246
Ook deze spreken voor zich denk ik.

Stapelpostbak tekst 23x31x7 cm., € 2,49

IMG_2241

IMG_2242
zijkant

En dit postbakje kocht ik in duplo om alle paperassen die ik nog niet direct opberg of afhandel (denk aan bankafschriften, brieven, rekeningen, folders, etc.) een beetje netjes in te structureren.

Kom jij ook graag bij de Action ? En lukt het jou wel naar buiten te lopen met alleen die aankopen die op je lijstje stonden ? Laat het me weten in de comments !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin

7 gedachten over “Ik ging naar de Action en nam mee …

  1. Mooie koopjes. Uiteraard… ook als ik daar kom, neem ik altijd dingen mee die ik niet op mijn lijstje had. De prijzen zijn te verleidelijk. Vaak ben ik dan niet zo tevreden van mijn koopgedrag. Dat is natuurlijk minder goed voor iemand die wil consuminderen.

    Like

    1. Dat is het hè, voor die kleine prijsjes kun je het toch moeilijk laten liggen … Ik kom er bewust een stuk minder dan voorheen; ik probeer op mijn manier ook te consuminderen, dus bescherm mezelf op die manier.

      Geliked door 1 persoon

  2. Die sokken zijn zo leuk! En dat washi tape ook. Oeee ik wil ook weer een kijkje gaan nemen door jou, haha. Ik zou wel weer buiten kunnen komen met alleen de spullen die ik nodig had, maar dat komt puur omdat ik niet zo goed ben in geld uitgeven én ik kan mezelf gewoon goed in de hand houden haha.

    Like

    1. wow, ik zou willen dat ik een beetje van jou had. Ik kan mezelf op zich wel goed in de hand houden, maar niet bij de Action … alles is zo leuk, en het kost allemaal (bijna) niks, dus dan ga ik toch gauw overstag ;-p

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.