Opgemaakte producten in mei 2017

Vandaag laat ik je zien welke producten ik deze bijna afgelopen maand (mei 2017) opgemaakt heb en dat is best weer een aardige hoeveelheid ! Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, gezichtsverzorging, make-up, en overig.

Haarverzorging

d

e
In deze categorie maakte ik twee keer een all-time favourite op, een product dat ik al geruime tijd dagelijks gebruik : RICH RADIANCE shampoo en conditioner van John Frieda’s briljant BRUNETTE-lijn. Buiten het feit dat deze producten mijn haren heel goed verzorgen, zorgen ze er ook voor dat mijn haarkleur levendiger wordt. Een win-win situatie wat mij betreft. Deze producten heb ik standaard een aantal maal in mijn voorraad zitten, en beide zijn dus direct vervangen door een nieuw exemplaar.

 

Gezichtsverzorging

f
Ik gebruikte de laatste druppels van mijn sample ANTI-AGING LONGEVITY SERUM van La Prairie. Een heerlijk serum dat inmiddels niet meer verkrijgbaar is, maar vervangen door het cellular power serum.

Make-up

b
In deze categorie maakte ik een all-time favourite op, een product dat ik al geruime tijd dagelijks gebruik : Essence Lash Princess volume mascara. Deze mascara maakt mijn wimpers lang en volumineus, en blijft de hele dag perfect zitten. Dit product heb ik standaard een aantal maal in mijn voorraad zitten, en deze is dus direct vervangen door een nieuw exemplaar.

 

Overig

c
Op momenten dat ik geen lipstick op heb, verzorg ik mijn lippen altijd met een lippenbalsem. Deze Labello Original is en blijft één van mijn favoriete lippenbalsems. Dat komt met name door de klassieke geur, het subtiele glanzende laagje en de zachte lippen die ik heb na het aanbrengen.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

Een gedachte over “Opgemaakte producten in mei 2017

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.