Wie jarig is … trakteert ! WINACTIE !

Wie jarig is … trakteert ! Vandaag ben ik 38 (+4) geworden en vier ik dit heuglijke feit, dat dit jaar ook nog eens precies op Moederdag valt, samen met mijn lieve man en dochter in Maastricht !

Om mijn verjaardag ook een beetje samen met jullie te vieren heb ik vandaag een leuke winactie ingepland. Bij een verjaardag hoort immers een traktatie, en daarom geef ik een goed gevulde goodiebag weg !

Wat kan ik winnen ?

Wat er precies in de goodiebag zit ga ik niet verklappen, maar je kunt er in ieder geval samples en full sizes van budget tot high end beauty producten in vinden. Voor de rest : surprise surprise !

Wat moet ik hiervoor doen ?

  • Volg Forever38.com via WordPress of op Bloglovin.
  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres. Als je hebt gewonnen zal ik je op dit e-mailadres een mailtje sturen.
  • Ik vind het aardig als je een linkje naar deze winactie op je blog plaatst.

Overige voorwaarden

  • De verjaardags winactie loopt tot en met 22 mei 2017, de winnaar krijgt 23 mei bericht. Als je niet binnen 3 werkdagen reageert, kies ik iemand anders.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ik ben niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van het pakketje. Je krijgt uiteraard een track&trace code.

Doe vooral lekker mee, niet geschoten is altijd mis ! Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in om iemand te gaan verrassen !

EDIT 23-05-2017 : deze Winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen. Houd mijn site in de gaten voor een volgende Winactie !

9 gedachten over “Wie jarig is … trakteert ! WINACTIE !

  1. Nog gefeliciteerd! Leuke blognaam trouwens, zelf zei ik ook altijd dat ik weer 19 (+X) word (vooral omdat men me altijd veel jonger schat). Alhoewel nu ik 28 ben, houd ik ’t maar op 21(+X). 😉 Ik ben benieuwd wat er in je goodiebag zit, dus van mijn kant een volger erbij!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.