Opgemaakte producten in januari 2017

Vandaag laat ik je zien welke producten ik vorige maand (januari 2017) opgemaakt heb en dat is best weer een aardige hoeveelheid ! Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, hand- en nagelverzorging, bad- en doucheproducten, bodylotions, make-up, en overig.

Haarverzorging
op3
Als brunette ben ik vaste gebruiker van JOHN FRIEDA’s briljant BRUNETTE-producten. Deze maand maakte ik de rich radiance multi-tone revealing conditioner op.

Hand- & nagelverzorging
   op4 op9 op6 op2
Omdat ik nogal gauw last heb van droge nagelriemen gebruik ik regelmatig wat nagelriemolie als aanvulling op mijn handcrème. De laatste tijd gebruikte ik hiervoor smoothing cuticle & nail care oil van Essence (love.joy.care editie). Een prima budget nagelriemolie die mijn nagelriemen echt zachter maakte.

De inhoud van mijn Essie ridge filling is dik en stroperig geworden en niet meer bruikbaar.

Ook maakte ik twee handcrèmes op. Een verpakking Ekos die ik van een collega uit Brazilië kreeg. Ik weet niet of deze hier verkrijgbaar is trouwens, maar mocht je er tegenaan lopen : het is een aanrader. Het is een heerlijk romige handcrème die zalig ruikt.
Mijn potje Helping Hands van Lush is nu ook echt leeg, je kunt hier lezen wat ik van deze handcrème vind.

Bad- en doucheproducten
op7
Ik houd ontzettend van citrusgeuren en van RITUALS is de Laughing Buddha-lijn met de geurcombinatie Sweet Orange & Cedar Wood favoriet. Deze maand maakte ik een mini-verpakking uit deze lijn op.

Bodylotions
op11 op12
Deze maand ging mijn heerlijk ruikende THE BODY SHOP Italian Summer Fig Body Cream tot op de bodem op. Iets minder enthousiast ben ik over de RITUALS Body Lotion Organic White Lotus & Yi Yi Ren, je kunt hier lezen waarom.

Make-up
op8
Deze maand maakte ik 1 product van KIKO Milano op : een verpakking nourishing perfection (=compacte crème-foundation met SPF20 die, verzachtend en highlightend werkt),

Overig
op10 op5
Mijn fles van Giorgio Armani Si Eau de Parfum is tot op de laatste druppel opgegaan. Gelukkig had ik al een 100 ml. fles achter de hand, want deze geur is momenteel mijn lijfgeur. Ik vind ‘m echt heerlijk !

En, last but not least : op de valreep spoot ik een fles Rexona invisible black+white diamond leeg.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

3 gedachten over “Opgemaakte producten in januari 2017

  1. Er zijn een aantal producten bij die ik nog niet kende, ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen. Ik ben ook grote fan van de Laughing Buddha lijn van Rituals. Momenteel heb ik de body butter van deze lijn in gebruik.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.