Is de hand lotion van Essie net zo goed als de lakjes ?

Onlangs kocht ik een handcrème van Essie : de many many mani intensive hand lotion. Nu de tube bijna leeg is, vind ik het tijd voor een review. Is deze hand lotion net zo goed als de lakjes van Essie ?

Dit is wat Essie zelf zegt over many many mani intensive hand lotion :
Intens hydraterende handcrème. Korianderolie + glycerine.
De perfecte mate van verwenning… mijn many many mani hydrateert onmiddellijk de huid en beschermt de handen tegen uitdroging. Met mijn lichte en zijdezachte formule voelen handen zacht en soepel.

Dit zit er in qua ingrediënten :
essie

Dan de verpakking en de geur :
essie2

de hand lotion zit in een handige knijptube van 75 ml. De witte tube met witte dop ziet er clean en sober uit; ik vind ‘m echt passen bij het uiterlijk van de potjes nagellak. De hand lotion heeft een kruidige geur, die niet heel overheersend is en vrij snel vervaagt.

En dan het belangrijkste, de werking :
de gel-achtige lotion trekt snel in, dus geen vette handen, maar het verzorgende effect is van korte duur. De hand lotion is voor mij helaas niet voedend genoeg.

Mijn mening luidt :
het is een fijne hand lotion die mijn handen voor even verzacht. Als je op zoek bent naar een middeltje om je droge handen langdurig te verzorgen, zou ik deze hand lotion echter niet aanraden.

Ik kocht de Essie many many mani hand lotion voor €9,99 op vliegveld Fiumicino, Rome.

13 gedachten over “Is de hand lotion van Essie net zo goed als de lakjes ?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.