Opgemaakte producten in mei 2016

Vandaag laat ik je zien welke producten ik de afgelopen maand (mei 2016) opgemaakt heb en dat is best weer een aardige hoeveelheid ! Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, bad- en doucheproducten, bodylotions, gezichtsreiniging, gezichtsverzorging, make-up, hand- & nagelverzorging, en overige.

IMG_8735

Haarverzorging
Mijn haar conditioner van Bvlgari Eau Parfumée au thé bleu is tot op de bodem opgegaan.  Deze geur zal voor mij voor altijd verbonden zijn aan Rome ♥

IMG_8737.jpg

Bad- en doucheproducten
Van treaclemoon maakte ik een grootverpakking van de heerlijk verkwikkende geur one ginger morning op.

Ook is mijn RITUALS Fortune Scrub deze maand opgegaan; gelukkig heb ik van deze lijn een cadeaubox (inclusief scrub) voor mijn verjaardag gekregen. Ik vind deze geur/lijn zo fijn !

IMG_8734

Bodylotions
Ook mijn bodylotion uit de lijn Bvlgari Eau Parfumée au thé bleu is nu echt leeg. Gelukkig heb ik er nog eentje in voorraad.

IMG_8730.jpg

Gezichtsreiniging
Ik gebruikte de laatste druppels van mijn RITUALS Ultra Calming Facial Toner; een lekker verfrissende alcoholvrije gezichtstonic. Dit was mijn derde fles op een rij, maar ik ben nu overgestapt op een ander (goedkoper) merk.

IMG_8733.jpg

Make-up
Deze maand maakte ik 2 make-up producten op. Hiervan is er één mijn all-time favorite; een product dat ik al sinds langere tijd dagelijks gebruik :
KIKO BB GLOW COMPACT, nr. 02. Deze Beauty Balm foundation zorgt niet alleen voor een egale huid zoals bij een foundation, maar verzorgt en hydrateert mijn huid ook. Dit product heb ik direct vervangen door een nieuw exemplaar.

Verder maakte ik mijn Dior Addict lipstick nr. 260 (rosé déshabillé) op.

IMG_8721.jpg

Hand- & nagelverzorging
Deze maand maakte ik 2 hand- en nagelverzorgingsproducten op. Hiervan is er één mijn all-time favorite; een product dat ik al sinds langere tijd gebruik :
Body Benefits Nail Polish Remover van de Action (lees mijn review hier); ik heb deze direct vervangen door een nieuw exemplaar.

Helaas is de inhoud van mijn Essie Fifth Avenue (5 ml.) dik en stroperig geworden en heb ik deze voor het laatst gebruikt.

IMG_8718.jpg

Overige
Over de VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken konden jullie al eerder hier een review lezen. Inmiddels is deze lege bus vervangen voor een vol exemplaar.

Mijn 100 ml. fles  van Giorgio Armani Si Eau de Parfum is tot op de laatste druppel opgegaan. Gelukkig had ik al een fles achter de hand, want deze geur is momenteel mijn lijfgeur. Ik vind ‘m echt heerlijk !

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

12 gedachten over “Opgemaakte producten in mei 2016

  1. Die Dior lipstick is ook mijn favoriet. Erg fijn spul. Wel duur 😉 Leuk om me even bij te lezen op dit gebied. Goed weekend!

    Like

  2. Ik heb mij niet zoveel opgemaakt. Wel met een mooi merk en product heb je je opgemaakt. Dat de parfum ook op is, ik doe er jaren mee. Wat slim dat je hem al als reserve hebt. 😉

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.