Beauty Irritaties_Mijn Top-10

b

Pfff… soms heb je van die dagen, dan weet je gewoon, het gaat ‘m niet worden vandaag. Het begon al bij het aanbrengen van mijn make-up vanmorgen, waar wat dingen mis gingen. En om deze irritatie om te zetten in iets positiefs, heb ik een lijstje opgesteld van irritante dingen als het gaat om make-up. Van een eyeliner lijntje dat niet wil lukken, tot moeten plassen als je nét je nagels hebt gelakt … Vandaag deel ik met jullie mijn Top-10 van grootste Beauty Irritaties (in willekeurige volgorde).

  1. Fall out van oogschaduw, waardoor mijn gezicht onder de glitter komt te zitten.
  2. Een lipgloss die plakt. En op de een of andere manier komt er dan altijd net een windvlaag waardoor mijn haren tegen mijn mond aan komen en vastgeplakt raken.
  3. Een eyeliner lijntje dat niet wil lukken.
  4. Een niesbui, als ik net mascara aangebracht hebt
  5. Ken je dat ? Je lakt je nagels voor je naar bed gaat. Alles lijkt droog als je gaat slapen, maar als je wakker wordt zie je de afdruk van je lakens in je nagels staan. Hoe kan dat ??
  6. Ineens heel erg nodig naar het toilet moeten, en het niet meer op kunnen houden, als mijn nagels net perfect gelakt zijn.
  7. Stroperige nagellak.
  8. Dat moment wanneer je bezig bent met je oogschaduw en je kwastje valt in de natte wasbak.
  9. Een wenkbrauwhaartje weg willen halen met een pincet en per ongeluk een stukje vel meetrekken.
  10. Cremes die, in tegenstelling tot wat op de verpakking staat, helemaal niet snel intrekken.

Kun jij je ook ergeren aan bovenstaande punten ? En wat is jouw grootste ergernis op beauty-gebied ? Laat het me weten in de comments !

14 gedachten over “Beauty Irritaties_Mijn Top-10

  1. Oh helll.. die niesbui had ik vanmorgen nog na het aanbrengen van mijn mascara. Heel irritant, maar moest wel lachen toen ik mezelf in de spiegel zag haha. Liefs.x

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.